HATAY / ARSUZ - Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gözcüler Mah. Hasan Ali Yücel Cad. No3 Arsuz/HATAY
Vizyon
Turizm eğitimi alanında marka olup her zaman ülke standartlarının üzerinde olmak.
Misyon
Mesleğinde dünya standartlarında bilgi ve beceriye sahip, sektördeki gelişmelere açık ve sürekli takip eden, kendi kültürünü çok iyi tanıyan, farklı kültürler hakkında bilgi sahibi ve farklı kültürlere karşı hoşgörülü, çağdaş yaşamayı benimsemiş, insan ilişkileri ve iletişimde başarılı, kendisiyle barışık ve mesleğini çok seven bireyler yetiştirmek.
Başarılar
İstanbul´da düzenlenen 18. uluslararası gastronomi günleri nde düzenlenen yarışmalarda 3 ekiple katılan okulumuz çeşitli kategorilerde 3 Türkiye üçüncülüğü alarak ilçemizin adını duyurmuştur.Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi, okul aile birliğimizi,ilçe milli eğitim müdürlüğümüzü ve kaymakamımız sayın Musa SARI ´yı tebrik eder teşekkür ederiz.
Öğretim Şekli :Okulumuzda "normal" öğretim şekli uygulanmaktadır.
Başlama: 08.30 - Bitiş: 16.50
Binamız "kalorifer" sistemiyle ısıtılmaktadır.
Ulaşım
Okulumuzdan Arsuz ve İskenderun ilçe merkezlerine Arsuz,Hüyük,Haymaseki,Konacık ve "Gözcüler" minibüsleriyle ulaşım vardır Gözcüler minibüsleri İskenderun dan okulumuzun önüne kadar gelmektedir.İskenderun ilçe merkezine vardıktan sonra ana cadde üzerinden geçen "Pac" minibüsleriyle Hatay il merkezine ulaşım mümkündür.
Okul Servisi Yoktur.
Gözcüler Mah. Hasan Ali Yücel Cad. No:3 Arsuz/HATAY
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Hatay il merkezine uzaklık: 88.0 km - Arsuz ilçe merkezine uzaklık: 3 km - İskenderun ilçe merkezine uzaklık: 29.0 km
%20 civarında tyt puanına göre yerleşen öğrenci sayımız
KRİKET,FUTBOL,VOLEYBOL,FUTSAL,BADMİNTON
ERASMUS+ projesi(Hatay'ın Renkleri Avrupa'da değerleniyor.)